Maatwerk reiskoffer

Kerst 2019 hebben wij voor ZorgSaam een maatwerk reiskoffer ontworpen. Zij hadden dat jaar het thema ‘reizen’ en wilden daarvoor een passend kerstkado voor hun medewerkers. Wij zijn met hun wensen aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een prachtige handbagagekoffer in de kleuren van hun huisstijl. Subtiele naam details aan de binnenvoering van de koffer en op het hengsel. Ook aan de inhoud van de koffer werd gedacht: een foodpakketje met een gepersonaliseerd kookboek, vol met heerlijke recepten en voedingsadviezen van eigen medewerkers!

Om ZorgSaam te ontzorgen hebben we door middel van ons boekingssysteem alle medewerkers een uitnodiging gestuurd met de vraag op welke vooraf aangegeven datum zij hun koffer wilden komen ophalen. Hierdoor konden we goed inspelen op de drukte en hebben we er een feestje van gemaakt. Per locatie werd er een setting binnen het thema neergezet, bestaande uit een balie van een vliegmaatschappij, om zo de beleving maximaal te maken. Er waren stewardessen die de koffers aan de balies uitdeelden en er was een fotobooth met een echte gezagvoerder.