Dag van de Verpleging2019-02-14T14:46:56+00:00

Op 12 mei 2019 is het weer zo ver: De Dag van de Verpleging.

De Dag van de Verpleging is de gelegenheid om zorgprofessionals te bedanken en te motiveren.

Heb jij al nagedacht hoe je deze dag laat zien dat je je medewerkers waardeert? Bedank je medewerkers in stijl met een fijn verzorgend cadeau.

Voor De Dag van de Verpleging hebben wij 6 cadeautjes samengesteld. Elk cadeautje zal bij iedere zorgprofessional – zowel dames als heren – goed van pas komen. Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk. Bekijk voor ons volledige Rituals assortiment onze B2B-shop. Wij leveren altijd maatwerk en kunnen het verwencadeau van een persoonlijke touch voorzien.

Rituals mini foam

De zachtste doucheschuim-ervaring die je huid ooit heeft gehad. De gel verandert bij contact met water in een weldadig en luxueus schuim.

Rituals travel handcreme

Verwen jezelf met wat extra zorg, aandacht en liefde in de vorm van 2 handbalsems, 1 handlotion met SPF en 1 nachtbalsem.

Handbalsem Sakura

Deze luxe, handbalsem is speciaal ontwikkeld om droge handen te verzachten en te verzorgen. Je handen voelen verzorgd en zacht aan.

Travel bodycrème Dao

Een rijke, romige bodycrème die de huid voedt op intensieve wijze. De zachte geur heeft ook een kalmerend effect op je geest.

Hammam Tea

Reinig jezelf van binnenuit met deze biologische, verfrissende groene thee. De thee is rijk aan antioxidanten en zacht voor de maag.

Mini geurstokjes (verschillende geuren)

Een mini variant geurstokjes, speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in je huis. Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

Dag van de Verpleging

De Dag van de Verpleging vindt sinds 1964 elk jaar op 12 mei plaats.  Deze internationale dag is bij het uitstek het moment om verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals te laten zien dat jij je medewerkers waardeert. Hoe kun je je medewerkers in stijl bedanken voor hun inzet? Dat kan heel goed met een heerlijk verwen-cadeau van Rituals. Zorgprofessionals zijn altijd bezig met de zorg voor anderen. Maar we weten allemaal hoe belangrijk het is om ook goed voor jezelf te zorgen. Een verzorgend cadeautje van Rituals helpt hierbij. Het zorgt ervoor dat je even een stapje terug doet en geniet van een ontspanningsmoment voor jezelf.

“Met Rituals geef je meer dan een cadeau, je geeft een ervaring. Je helpt de ontvanger geluk te vinden in de kleine dingen.”

Meer weten?

Ben je op zoek naar een Rituals geschenk met persoonlijke touch voor je medewerkers tijdens De Dag van de Verpleging? Neem dan contact met ons op of bekijk ons volledige Rituals assortiment in onze B2B-shop.

Neem contact met ons op