Mooie kado’s creëren. Dat doen we bij Trendz het liefst samen met lokale ondernemers. Zij maken Zeeland mooi en samen kunnen we de meest bijzondere kado’s realiseren: lokaal, ambachtelijk, duurzaam en uniek. Vanuit de gedachte ‘wees loyaal, koop lokaal’ is ZeeuwsteGoed dan ook ontstaan. Zo versterken we lokale ondernemers én bieden we een uniek kado voor alle ontvangers.

Wat is ZeeuwsteGoed

ZeeuwsteGoed is een fysieke kadobon, te verzilveren bij aangesloten winkels in Zeeland. We verdelen het kado-tegoed in bonnen van middelgrote en kleine bedragen. Ontvangers kunnen er dus grote en kleine kado’s mee kopen bij één of meerdere Zeeuwse winkels. 

Zo kun je ZeeuwsteGoed inzetten

ZeeuwsteGoed is het ideale geschenk, verkrijgbaar in combinatie met een kadopakket, kadoshop of Rituals giftset. Klaar is het twijfelen over een algemeen geschikt kado voor alle ontvangers. Met ZeeuwsteGoed kunnen ontvangers zelf kiezen welk kado bij hen past, lokaal, bij een winkel die zij leuk vinden. 

(Te) goed voor lokale ondernemers

Trendz stelt de selectie van deelnemende winkels zorgvuldig samen. We selecteren met name kleine tot middelgrote winkels van gedreven creatieve Zeeuwse ondernemers die echt iets bijzonders bieden. We gaan daarbij niet voor veel, meer, meest, maar voor leuk, leuker, leukst. Zo is het voor alle deelnemende bedrijven interessant om mee te doen en hebben ontvangers van ZeeuwsteGoed volop moois te kiezen. 

Inleverpunten

Hier vind je een actueel overzicht van alle ZeeuwsteGoed inleverpunten.

Ben je ondernemer en wil je met jouw bedrijf ook in dit selecte gezelschap van unieke winkels opgenomen worden?
Neem contact met ons op, we kijken graag of ook jij hiervoor in aanmerking komt. 

Iedereen blij met ZeeuwsteGoed

Dat ZeeuwsteGoed erg gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het keuzepercentage bij kadoshops met ZeeuwsteGoed als een van de 3 tot 5 opties: meer dan 50% van de ontvangers kiest voor ZeeuwsteGoed. Aangesloten winkels merken het in hun omzet en als gever van ZeeuwsteGoed draag je hier je steentje aan bij. Iedereen blij!

Bakkerij Dees
Chocolade lekkers
Restaurant De Werelt
Strandpaviljoen
Dok 14
Bags by-J
Bakkerij
Den Soeten Inval
Blik & Veger
Bowling Goes
Davinci Bioscoop Goes
Eterij- Spelerij Vierlinden
Hotel Brasserie Smits
Jack&Jones
Koperen Tuin
LEF
Paard van Troje
Slot Oostende
Stoomtrein
Goes-Borsele
The Blind Spot
Vero Moda
VILA
Wellnessresort Goes
Boekhandel 't Spui
De Drukkerij Middelburg
Start with Dirt
Chocoladewinkel nr 15
Deltapark Neeltje Jans
Intersport Zierikzee
Beautiful Blue
Bloom4You
Kaeswienkeltje
De Smaak van Toen
Cityhotel Wood
Vliegendt Hert

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?