ZeeuwsteGoed

Nu alles langzaamaan weer open kan en mag, merken wij van Trendz dat het belangrijk is om lokale ondernemers te ondersteunen en te voorzien van omzet. Daarom vinden wij het een meerwaarde om hier energie en tijd in te steken. Vanuit deze ambitie hebben wij het ZeeuwsteGoed in het leven  geroepen. Samen zetten wij de schouders onder het motto “wees loyaal, koop lokaal”.

Wat is het ZeeuwsteGoed?

Het ZeeuwsteGoed is een fysieke kadobon en te besteden bij verschillende Zeeuwse bedrijven uit diverse branches. De bon wordt uitgegeven in combinatie met de kadoshop ‘pakketkeuze’ van Trendz.

Het ZeeuwsteGoed kan bij aangesloten inleverpunten worden verzilverd. Het bedrag dient in één keer besteed te worden en de bon is niet inwisselbaar voor geld. U als ondernemer incasseert het bedrag rechtstreeks via Trendz. Op die manier bent u verzekerd van een efficiënt en transparant proces.

Voor wie?

Het ZeeuwsteGoed richt zich op Zeeuwse bedrijven die hun medewerkers willen verrassen met een kadobon. In eerste instantie wordt het ZeeuwsteGoed aangeboden aan klanten van Trendz die een mix van kado’s afnemen voor de feestdagen.

Commerciële zichtbaarheid voor uw bedrijf
Het ZeeuwsteGoed is niet alleen een leuke attentie voor de ontvanger. Jij als ondernemer kunt veel profijt hebben van dit initiatief! Door aan te sluiten als inleverpunt wordt jouw bedrijf op positieve wijze onder de aandacht gebracht bij duizenden Zeeuwen!

Hoe kunt u zich aansluiten als inleverpunt?
Als je een onderneming hebt met een fysieke locatie in Zeeland, dan kan je jouw bedrijf mogelijk aansluiten als inleverpunt van het ZeeuwsteGoed.

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?