ZeeuwsteGoed

Als lokale ondernemer wil je graag zoveel mogelijk potentiële klanten verleiden om jouw winkel te bezoeken. ZeeuwsteGoed helpt je daarbij. Niet door zomaar de zoveelste kadokaart uit te brengen, maar door echt een win-winsituatie te creëren voor iedereen.

Wat is ZeeuwsteGoed?

ZeeuwsteGoed is een kadokaart die door werkgevers kan worden uitgegeven als onderdeel van een kerstgeschenk aan hun medewerkers en relaties. De kadokaart is alleen te verzilveren bij aangesloten inleverpunten in Zeeland.

Mooie extra omzet

Het grote verschil met andere kadokaarten is dat ZeeuwsteGoed niet zoveel mogelijk inleverpunten verzamelt, maar het beperkt tot een select gezelschap van enkele tientallen kleine tot middelgrote bedrijven van gedreven creatieve Zeeuwse ondernemers die echt iets bijzonders te bieden hebben. Zo kunnen alle deelnemers er een mooie omzet uit halen.

Zo werkt het

Op de kadokaart kunnen werkgevers ieder gewenst bedrag laten plaatsen. Ontvangers komen vervolgens met de kadokaart naar jouw winkel. Via een te scannen QR-code op de kadokaart, die is gekoppeld aan een CCV registratiesysteem, vindt de afwaardering van het tegoed op de kaart en de automatische verrekening met jouw bedrijf plaats.

Inleverpunt worden

Ben je ondernemer in Zeeland en wil je met jouw bedrijf ook in het selecte gezelschap van unieke ZeeuwsteGoed inleverpunten opgenomen worden? Neem dan contact met ons op, we kijken graag of jij hiervoor in aanmerking komt en vertellen je alles over de voorwaarden en werkwijze.

Ervaringen met ZeeuwsteGoed

ZeeuwsteGoed werd geïntroduceerd in 2021 en maakte direct een vliegende start. Grote bedrijven als Dow, ADRZ en SVRZ kozen voor ZeeuwsteGoed als onderdeel van hun kerstgeschenk. Daardoor deden duizenden medewerkers inkopen bij de lokale deelnemende inleverpunten. Dit zorgde voor deze ondernemers voor nieuwe klanten en forse extra omzetten. Een leerpunt was de administratiedruk van de toen nog fysieke kadobonnen. Dat probleem hebben we aangepakt door nu voor een digitaal verrekenbare kadokaart te kiezen. Vanaf nu is ZeeuwsteGoed dus echt voor iedereen een absolute win-win.

Bakkerij Dees
Chocolade lekkers
Restaurant De Werelt
Strandpaviljoen
Dok 14
Bags by-J
Bakkerij
Den Soeten Inval
Blik & Veger
Bowling Goes
Davinci Bioscoop Goes
Eterij- Spelerij Vierlinden
Hotel Brasserie Smits
Jack&Jones
Koperen Tuin
LEF
Paard van Troje
Slot Oostende
Stoomtrein
Goes-Borsele
The Blind Spot
Vero Moda
VILA
Wellnessresort Goes
Boekhandel 't Spui
De Drukkerij Middelburg
Start with Dirt
Chocoladewinkel nr 15
Deltapark Neeltje Jans
Intersport Zierikzee
Beautiful Blue
Bloom4You
Kaeswienkeltje
Vliegendt Hert
Cityhotel Wood
De Smaak van Toen
ADRZ
SVRZ

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?