ZeeuwsteGoed

Als lokale ondernemer wil je graag zoveel mogelijk potentiële klanten verleiden om jouw winkel te bezoeken. ZeeuwsteGoed helpt je daarbij. Niet door zomaar de zoveelste kadokaart uit te brengen, maar door echt een win-winsituatie te creëren voor iedereen.

Wat is ZeeuwsteGoed?

ZeeuwsteGoed is een kadokaart die door werkgevers kan worden uitgegeven als onderdeel van een kerstgeschenk aan hun medewerkers en relaties. De kadokaart is alleen te verzilveren bij aangesloten inleverpunten in Zeeland.

Mooie extra omzet

Het grote verschil met andere kadokaarten is dat ZeeuwsteGoed niet zoveel mogelijk inleverpunten verzamelt, maar het beperkt tot een select gezelschap van enkele tientallen kleine tot middelgrote bedrijven van gedreven creatieve Zeeuwse ondernemers die echt iets bijzonders te bieden hebben. Zo kunnen alle deelnemers er een mooie omzet uit halen.

Zo werkt het

Op de kadokaart kunnen werkgevers ieder gewenst bedrag laten plaatsen. Ontvangers komen vervolgens met de kadokaart naar jouw winkel. Via een te scannen QR-code op de kadokaart, die is gekoppeld aan een CCV registratiesysteem, vindt de afwaardering van het tegoed op de kaart en de automatische verrekening met jouw bedrijf plaats.

Inleverpunt worden

Ben je ondernemer in Zeeland en wil je met jouw bedrijf ook in het selecte gezelschap van unieke ZeeuwsteGoed inleverpunten opgenomen worden? Neem dan contact met ons op, we kijken graag of jij hiervoor in aanmerking komt en vertellen je alles over de voorwaarden en werkwijze.

Ervaringen met ZeeuwsteGoed

ZeeuwsteGoed werd geïntroduceerd in 2021 en maakte direct een vliegende start. Grote bedrijven als Dow, ADRZ en SVRZ kozen voor ZeeuwsteGoed als onderdeel van hun kerstgeschenk. Daardoor deden duizenden medewerkers inkopen bij de lokale deelnemende inleverpunten. Dit zorgde voor deze ondernemers voor nieuwe klanten en forse extra omzetten. Een leerpunt was de administratiedruk van de toen nog fysieke kadobonnen. Dat probleem hebben we aangepakt door nu voor een digitaal verrekenbare kadokaart te kiezen. Vanaf nu is ZeeuwsteGoed dus echt voor iedereen een absolute win-win.

ZeeuwsteGoed inleverpunten:​

De Drukkerij Middelburg
Jeans inn
Gold & Noir
Restaurant De Beren Goes
Strandpaviljoen DOK14
Brouwerslokaal
Bloom4You
Blik & Veger
Natural-High Brouwersdam
Wijnkoperij & Wijnbar
’t Vliegendt Hert
Den Soeten Inval
Het Paard van Troje
De Drie Koningen
Hotel brasserie Smits
Fit20 Goes
Kijk op Drank
Boekhandel 't Spui
Brasserie Kaeswienkeltje
Chocolade Nr. 15
De Koperen tuin
Jack & Jones Goes + Middelburg
Vero Moda
VILA
Bakkerij Koppejan
Scooter Huren Zeeland
Cityhotel Wood
Chocolade lekkers
Visser Chocolade Goes
Eterij- Spelerij Vierlinden
Intersport Zierikzee
Dees de Echte Bakker

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?