ZeeuwsteGoed

Mooie kado’s creëren. Dat doen we bij Trendz het liefst samen met lokale ondernemers. Zij maken Zeeland mooi en samen kunnen we de meest bijzondere kado’s realiseren: lokaal, ambachtelijk, duurzaam en uniek. Vanuit de gedachte ‘wees loyaal, koop lokaal’ is ZeeuwsteGoed dan ook ontstaan. Zo versterken we lokale ondernemers én bieden we een uniek kado voor alle ontvangers.

ZeeuwsteGoed

Wat is ZeeuwsteGoed?

ZeeuwsteGoed is een fysieke kadokaart, te verzilveren bij aangesloten winkels, restaurants, vrijetijdslocaties en meer in Zeeland. Op de kadokaart kun je ieder gewenst bedrag laten plaatsen. Ontvangers kunnen er een mooi kado in één keer mee kopen of meerdere kado’s bij verschillende Zeeuwse ondernemers. 

Zo kun je ZeeuwsteGoed inzetten

ZeeuwsteGoed is het ideale geschenk, verkrijgbaar in combinatie met een kadopakket, kadoshop of Rituals giftset. Klaar is het twijfelen over een algemeen geschikt kado voor alle ontvangers. Met ZeeuwsteGoed kunnen ontvangers zelf kiezen welk kado bij hen past, lokaal, bij een winkel die zij leuk vinden. 

(Te)goed voor lokale ondernemers

Trendz stelt de selectie van deelnemende winkels zorgvuldig samen. We selecteren met name kleine tot middelgrote winkels van gedreven creatieve Zeeuwse ondernemers die echt iets bijzonders bieden. We gaan daarbij niet voor veel, meer, meest, maar voor leuk, leuker, leukst. Zo is het voor alle deelnemende bedrijven interessant om mee te doen en hebben ontvangers van ZeeuwsteGoed volop moois te kiezen. 

Iedereen blij met ZeeuwsteGoed

Dat ZeeuwsteGoed erg gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het keuzepercentage bij kadoshops met ZeeuwsteGoed als een van de 3 tot 5 opties: meer dan 50% van de ontvangers kiest voor ZeeuwsteGoed. Aangesloten winkels merken het in hun omzet en als gever van ZeeuwsteGoed draag je hier je steentje aan bij. Iedereen blij!

Inleverpunten

Hier vind je een actueel overzicht van alle ZeeuwsteGoed inleverpunten.

ZeeuwsteGoed inleverpunten:​

De Drukkerij Middelburg
Jeans inn
Gold & Noir
Restaurant De Beren Goes
Strandpaviljoen DOK14
Brouwerslokaal
Bloom4You
Blik & Veger
Natural-High Activities
(niet voor Beachclub)
Wijnkoperij & Wijnbar
’t Vliegendt Hert
Den Soeten Inval
Het Paard van Troje
De Drie Koningen
Hotel brasserie Smits
Fit20 Goes
Kijk op Drank
Boekhandel 't Spui
Brasserie Kaeswienkeltje
Chocolade Nr. 15
De Koperen tuin
Jack & Jones Goes + Middelburg
Vero Moda
VILA
Bakkerij Koppejan
Scooter Huren Zeeland
Cityhotel Wood
Chocolade lekkers
Visser Chocolade Goes
Eterij- Spelerij Vierlinden
Intersport Zierikzee
Dees de Echte Bakker

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?