Trendz kadomakers

Wij bieden meerdere concepten aan om geefmomenten leuk te maken: van een persoonlijk (maatwerk)kado tot standaardpakketten, en van een (lokaal) kerstpakket tot een onlinekeuzesysteem of een kadomarkt. 

trendz

Niks te gek

Wij vinden niks te gek! Ons team vindt het belangrijk dat een kado past bij jouw organisatie. Wij hebben oog voor details en persoonlijke aandacht. We helpen je met plezier om van jouw geefmoment een feest te maken. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, wij gaan er met enthousiasme mee aan de slag! 

Passende kado's

Wij bieden meerdere concepten aan om geefmomenten leuk te maken: van een persoonlijk (maatwerk)kado tot standaardpakketten, en van een (lokaal) kerstpakket tot een onlinekeuzesysteem of een kadomarkt. Wij vinden niks te gek!

Ons team vindt het belangrijk dat een kado past bij jouw organisatie. Wij hebben oog voor details en persoonlijke aandacht. We helpen je met plezier om van jouw geefmoment een feest te maken. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, wij gaan er met enthousiasme mee aan de slag! 

Geschiedenis

Wij van Trendz zijn Zeeuwse kadomakers. 25 jaar geleden begonnen we met het verkopen van kerstpakketten vanuit een garagebox. Toen wisten wij al wat we wilden bereiken: mensen blij maken met kado’s, voor wat voor gelegenheid dan ook! De garagebox werd te klein en we verhuisden naar een bovenverdieping van een winkel. Na een aantal jaar werd ook hier de ruimte te klein, en we verhuisden opnieuw. Nu zijn we gevestigd aan de Livingstoneweg. Hier hebben wij alle ruimte om kado’s te bedenken, te maken en in te pakken!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?