Over Rituals2019-02-04T14:57:37+00:00

The World of Rituals

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet.

Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

Our Rituals

Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. We willen je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

Rituals Karma

Signature fragrances

Een goede geur heeft de kracht je stemming te beïnvloeden, lang verloren herinneringen op te roepen en je een aangenaam gevoel te geven. Het ontwerpen van een nieuw parfum is een kunst op zich: met uiterste zorg zoeken en combineren we de juiste ingrediënten om steeds weer exclusieve geuren met een uniek karakter te creëren.

Rituals cares

Rituals hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. We verbeteren voortdurend onze producten om ervoor te zorgen dat ze nog beter en duurzamer zijn voor mens, milieu en de wereld om ons heen. Vandaar dat we, indien mogelijk, gebruik maken van natuurlijke, biologische ingrediënten. Voor alles wat de natuur ons niet kan geven, gebruiken we uiteraard veilige alternatieven. In geen van onze producten zul je parabenen aantreffen.