Er is altijd wel een reden voor een kado

Feestdagen

10 maart: Day of Awesomeness

Niemand is perfect, maar iedereen kan geweldig zijn! Op deze dag word je aangemoedigd om geweldig te zijn, geweldige dingen te doen en om de awesomeness van anderen te waarderen!

18 maart: Wereld recycling dag

Op deze dag staan we extra stil bij recyclen. We staan stil bij het feit dat we afval niet alleen moeten verbranden of dumpen, maar ook hergebruiken.

16 april: Secretaressedag

Voor veel mensen onmisbaar: een secretaresse! Vergeet niet om ze in het zonnetje te zetten!

12 mei: Dag van de Verpleging

Dit is de ideale dag om alle collega’s in de zorg in de spotlights te zetten! Deze dag staat volledig in het teken van het werk dat deze helden verzetten.

20 mei: World Bee day

Stichting Bijenvrienden en de Bijenstichting roept iedereen op om stil te staan bij de bijen in je leefomgeving. Deze kleine beestjes zorgen voor heel veel goeds in de wereld en waarom zouden wij ze daar niet bij helpen?!

14 juni: Dag van de Schoonmaker

Onmisbaar voor iedere organisatie en ruimte: de schoonmaker! Schoonmakeres werken vaak onopvallend, maar dat maakt de waardering voor hun werk niet minder.

17 september: Dag van de leidster

Vergeet niet om de leiders en leidsters van de kinderdagverblijven vandaag in het zonnetje te zetten! Spreek je waardering uit, bijvoorbeeld in de vorm van een mooi kado.

19 september: Eet een appel dag

Dit is een mooie dag om de eenvoudige appel te eren. “An apple a day, keeps the doctor away!”

5 oktober: Dag van de leraar

Deze speciale dag vraagt om waardering voor onderwijzers. Wij denken dat zij wel een passend kado verdienen, wat denken jullie?

15 oktober: Internationale dag van het handen wassen

Een simpele handeling die je dagelijks uitvoert: handen wassen! Om het leuker te maken kun je gebruik maken van heerlijk geurende handzeep.

10 november: Dag van de mantelzorg

De dag dat we mensen verrassen die zorg dragen voor een ander! Mantelzorg is niet altijd vanzelfsprekend, dus een mooie dag om hier extra bij stil te staan.

20 november: Dag van de ondernemer

Welke ondernemers wil jij een hart onder de riem steken? Bedank ze voor hun lef en doorzettingsvermogen en zet ze in het zonnetje.

5 december: Sinterklaas

Heerlijk avondje is gekomen… Een zak vol snoepgoed en kleine kadootjes, voor kinderen en volwassenen een groot plezier!

24 december: Kerstavond

De avond voor Kerst wordt vaak in huiselijke kring gevierd. Heerlijk eten en een borrel of een kado, waar ben je naar op zoek?

25-26 december: 1e & 2e Kerstdag

O denneboom, O denneboom! Wie wil jij fijne kerstdagen wensen?

31 december: Oudejaarsdag

De laatste dag van het jaar! Een terugblik of juist vooruit kijken naar het komende jaar? Trendz wenst je in ieder geval een gelukkig nieuwjaar. Wie wil jij bedanken voor afgelopen jaar?

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?