Contact

Ben je op zoek naar een kadopakket, een relatiegeschenk, een kadomarkt, een keuzesysteem of een Zeeuwse kadokaart? Heb je een creatief, nieuw idee en wil je echt eens uitpakken? Of wil je gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op en daag ons uit!

Contactformulier

  Contactgegevens

  Livingstoneweg 10a
  4462 GL Goes
  T 0113-744008
  E info@trendz.nl
  E service@trendz.nl

  Veel gestelde vragen

  Wij zijn iedere werkdag van 9:00 – 17:00 uur bereikbaar via telefoon. Per mail zijn wij 24/7 bereikbaar en proberen we binnen een werkdag te reageren. Met uitzonderingen van feestdagen.

  Voor meer informatie over onze concepten gaat u naar de pagina kadoconcepten. Wil je meer weten over prijzen of ben je opzoek naar iets wat niet beschreven staat? Neem dan contact met ons op!

  Tik in de adresbalk van je internetbrowser (dus niet in Google) de URL in die op de uitnodiging staat welke je ontvangen hebt.

  Doorgaans is het tijdens de Kerst periode drukker bij de bezorgdiensten dan normaal. Hierdoor kan het zijn dat jouw pakketje wat langer onderweg is. Mocht je na 10 werkdagen nog niks ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

  Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij van je gekregen kado kan genieten. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan willen wij dat graag weten zodat wij hierop kunnen reageren. Je kunt ons per mail (service@trendz.nl) laten weten wat er loos is. Vergeet niet je ordernummer te vermelden!

  Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij van je kado of dienst kan genieten. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan willen wij dat graag weten zodat wij hierop kunnen reageren. Je kunt ons per mail (service@trendz.nl) laten weten wat er loos is. Vergeet niet je ordernummer te vermelden!

  Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?