Rituals partner

Trendz is zakelijk partner van Rituals Cosmetics. Dat zijn we al sinds de beginperiode van dit mooie, luxe cosmeticamerk en dat geeft ons een bijzondere positie. Dankzij onze goede band met Rituals mogen we namelijk een uitzonderlijk breed assortiment aanbieden voor de zakelijke markt. Bij ons heb je dus ontzettend veel keuze!

Rituals pakket overhandigen

Rituals. Even tot rust komen

Rituals helpt je om af en toe even een stapje terug te doen en van het moment te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer op het werk met exclusieve geuren, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Daarom is het ook zo’n mooi kado om te geven.

Groot Rituals assortiment

Trendz heeft continu zo’n 80% van de volledige Rituals-producten en giftsets in het assortiment. Van heerlijke verzorgingsproducten als kado voor thuis tot luxe handzeep, geurstokjes, interieursprays en kaarsen voor op kantoor.

Advies over Rituals producten

Trendz is helemaal thuis in de wereld van Rituals. We kunnen je dan ook goed adviseren over de beste producten voor jou en jouw doelgroep. Kies je voor de absolute favoriet The Ritual of Sakura, de zomerse The Ritual of Karma, de rustgevende The Ritual of Jing of een geur die zowel voor vrouwen als mannen heerlijk is, zoals The Ritual of Hammam? Wij helpen je de juiste keuze te maken.

Rituals giftsets en producten in jouw huisstijl

Iedereen kent de prachtige kadoverpakkingen van Rituals. Die krijgen, is al een feestje op zich. Maar je wilt natuurlijk ook laten zien dat dit mooie kado van jou afkomstig is. Daar zorgen we voor. Met mooie (dop) sleeves in jouw huisstijl, eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap, maken we er echt jouw Rituals-kado van.

Wil jij een geliefd en exclusief kado weggeven? Neem voor mogelijkheden en prijzen contact met ons op.

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?