Online kadoshop

Het geven van een kado kan soms best ingewikkeld lijken. Met zoveel verschillende locaties, mensen en wensen, hoe zorg je ervoor dat iedereen op het juiste moment en op de juiste locatie zijn of haar kado ontvangt? En hoe kies je een kado of pakket waar iedereen blij mee is? Bij Trendz hebben we de oplossing voor deze zorgen: onze Online Kadoshop Pakketkeuze.

Kadoshops

Trendz heeft kadoshops ontwikkeld waarmee je de ontvangers van jouw kado zelf uit verschillende opties kunt laten kiezen.

Kadoshop Pakketkeuze

In onze Kadoshop bieden we de mogelijkheid om ontvangers te laten kiezen uit een selectie van 4 tot 8 door jou gekozen - en natuurlijk met onze hulp samengestelde – kadopakketten. Denk aan verschillende themapakketten eventueel in combinatie met Zeeuwstegoed. Zodat de keuze reuze is, maar dan bij lokale ondernemers. Ook de optie van een donatie aan een goed doel kan erbij.

Leuke uitnodiging

Het moment dat jij jouw medewerkers hun inlogcode overhandigt, is jouw ‘geefmomentje’. Daar maken we iets feestelijks van. Met een speciale, gepersonaliseerde kaart bijvoorbeeld, eventueel met een kadootje erbij. Of een mooie email met een persoonlijke boodschap. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Bezorgopties

Medewerkers bestellen hun kado via de Online Kadoshop. En dan? Voor de bezorging bieden we 3 opties aan.

Bezorgen op locatie

De gekozen kado’s komen naar één van jouw organisatie. Zo kun je zelf je uitdeelmoment organiseren.

Bezorgen op verschillende locaties

De gekozen kado’s komen naar meerdere locatie(s) van jouw organisatie. Zo kun je zelf je uitdeelmoment organiseren.

Bezorgen aan huis

Heb je liever dat jouw kado’s aan huis bezorgd worden? Dan zorgen we dat dat per koeriersdienst gebeurt. Een kaartje erbij met een persoonlijke boodschap? Een extra verrassing toevoegen? Het is allemaal mogelijk.

Onze kadoconcepten

  • Relatiegeschenken

  • Kerstpakketten

  • Trendz-min-18

    Online keuzesysteem

Wil je een demo kadoshop ontvangen?