Online kadoshop

Soms lijkt het geven van een kado nog best ingewikkeld. Je hebt met zoveel locaties, mensen en wensen te maken. Hoe zorg je nou dat iedereen op het juiste moment en op de juiste locatie zijn of haar kado krijgt? Of hoe kies je een kado of pakket waar iedereen blij mee is? Dankzij de Trendz Kadoshops zijn die zorgen verleden tijd.

Kadoshops

Trendz heeft kadoshops ontwikkeld waarmee je de ontvangers van jouw kado zelf uit verschillende opties kunt laten kiezen.

Kadoshop Pakketkeuze

Via deze kadoshop kun je ontvangers de keuze bieden uit 3 tot 5 door jou uitgekozen - en natuurlijk met onze hulp samengestelde - kadopakketten. Verschillende themapakketten bijvoorbeeld, eventueel in combinatie met ZeeuwsteGoed. Ook de optie van een donatie aan een goed doel kan erbij.

Kadoshop Kadokeuze

Trendz heeft ook een volledig gevulde Kadoshop klaarstaan met meer dan 200 smakelijke en leuke topitems. Van lekkerste knabbels en tofste gadgets tot leukste boeken en meest luxe Rituals producten. Hieruit kunnen jouw medewerkers zelf hun keuze maken. Wil je iets weglaten? Dan halen we het eruit. Wil je iets toevoegen? Dan denken we graag mee in de mogelijkheden.

Leuke uitnodiging

Het moment dat jij jouw medewerkers hun inlogcode overhandigt, is jouw ‘geefmomentje’. Daar maken we iets feestelijks van. Met een speciale, gepersonaliseerde kaart bijvoorbeeld, eventueel met een kadootje erbij. Of een mooie email met een persoonlijke boodschap. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Bezorgopties

Medewerkers bestellen hun kado via de online Kadoshop. En dan? Voor de bezorging bieden we 3 opties aan.

Bezorgen op locatie

De gekozen kado’s komen naar 1 of meerdere locatie(s) van jouw organisatie. Zo kun je zelf je uitdeelmoment organiseren.

Bezorgen aan huis

Heb je liever dat jouw kado’s aan huis bezorgd worden? Dan zorgen we dat dat per koeriersdienst gebeurt. Een kaartje erbij met een persoonlijke boodschap? Een extra verrassing toevoegen? Het is allemaal mogelijk.

Combi bezorging

Wil je de keuze voor thuisbezorging of afhalen op locatie bij je medewerkers laten? Of op het laatste moment nog wisselen van keuze? Dat kan ook. Trendz beweegt hier flexibel en snel in mee.

Wil je een demo kadoshop ontvangen?