Online kadoshop

Soms lijkt het geven van een kado nog best ingewikkeld. Je hebt met zoveel locaties, mensen en wensen te maken. Hoe zorg je nou dat iedereen op het juiste moment en op de juiste locatie zijn of haar kado krijgt? Of hoe kies je een kado of pakket waar iedereen blij mee is? Dankzij de Trendz Kadoshops zijn die zorgen verleden tijd.

3 Kadoshops

Trendz heeft 3 Kadoshops ontwikkeld waarmee je iedere uitdaging aankan.

Kadoshop Logistiek

De gekozen kado’s komen naar 1 of meerdere locatie(s), waar ze vervolgens uitgedeeld worden. Dit uitdeel-moment kan eventueel ook door ons verzorgd worden, al dan niet in combinatie met een borrel/event.

Kadoshop Pakketkeuze

Heb je liever dat jouw kado’s aan huis bezorgd worden? Dan pakken wij de kado’s voor je in en zorgen dat we ervoor dat ze per koeriersdienst bezorgd worden. Een kaartje erbij met een persoonlijke boodschap? Een extra verrassing toevoegen? Wij horen graag hoe jij hierover denkt!

Kadoshop Kadokeuze

Wil je de keuze voor thuisbezorging of afhalen op locatie bij je medewerkers laten? Dat kan natuurlijk ook! Kies je voor onze combi bezorging, dan kunnen medewerkers tijdens het bestelproces kiezen uit de volgende opties: - het kado thuis bezorgd krijgen; - het kado ophalen op locatie.

Leuke uitnodiging

Het moment dat jij jouw medewerkers hun inlogcode overhandigt, is jouw ‘geefmomentje’. Daar maken we iets feestelijks van. Met een speciale, gepersonaliseerde kaart bijvoorbeeld, eventueel met een kadootje erbij. Of een mooie email met een persoonlijke boodschap. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Bezorgopties

Medewerkers bestellen hun kado via de online Kadoshop. En dan? Voor de bezorging bieden we 3 opties aan.

Bezorgen op locatie

De gekozen kado’s komen naar 1 of meerdere locatie(s), waar ze vervolgens uitgedeeld worden. Dit uitdeel-moment kan eventueel ook door ons verzorgd worden, al dan niet in combinatie met een borrel/event.

Bezorgen aan huis

Heb je liever dat jouw kado’s aan huis bezorgd worden? Dan zorgen we dat dat per koeriersdienst gebeurt. Een kaartje erbij met een persoonlijke boodschap? Een extra verrassing toevoegen? Het is allemaal mogelijk.

Combi bezorging

Wil je de keuze voor thuisbezorging of afhalen op locatie bij je medewerkers laten? Of op het laatste moment nog wisselen van keuze? Dat kan ook. Trendz beweegt hier flexibel en snel in mee.

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?