Trendz kadomakers

Mensen blij maken met kado’s. Wat is er nou leuker dan dat? Niets, als je het ons vraagt. Maar wij zijn dan ook kadomakers in hart en nieren. Iedere kadovraag en ieder project is voor ons weer een mooie uitdaging om een uniek kado te creëren. Voor welke aantallen, welk budget of welk concept dan ook. We bedenken altijd iets bijzonders zodat jij je kunt onderscheiden als ondernemer/werkgever en je jouw relaties/medewerkers blij kunt maken.

sfeerfoto

Dit zijn wij

Bij Trendz maken we al sinds 1995 unieke kado’s. Eerst in de vorm van kerstpakketten, maar al gauw kwamen daar allerlei leuke kadoconcepten bij. Wat begon als een bijbaantje in een schuurtje aan huis, werd een gerenommeerd bedrijf in een ruim bedrijfspand in Goes. Door de jaren heen hebben we in Zeeland, maar ook tot ver buiten Europa een groot leveranciersnetwerk opgebouwd waardoor we de leukste items voor de beste prijzen kunnen inkopen. Daardoor kunnen we nu de mooiste kado’s met de grootste belevingswaarde bieden voor ieder budget.

Team Kadomakers

kadomakers

Trendz bestaat uit een enthousiast team van creatieve kadomakers: Jim,  Annelies en Danny. Jim is de oprichter van Trendz en het creatieve brein achter onze unieke kado’s. Het liefste wat hij doet, is samen met jou brainstormen over leuke kado-ideeën.

We maken er iedere keer iets bijzonders van. Het voelt na al die jaren nog steeds als een hobby.” Jim

Annelies zorgt op de achtergrond dat de logistiek op rolletjes verloopt. Ze schakelt het inpakteam in en regelt dat de bezorgdiensten klaarstaan zodat alles keurig op tijd en perfect verpakt de deur uit kan.

“Het is iedere keer weer een feestje om van losse producten prachtige kadopakketten te maken.” Annelies

Danny verzorgt de administratie en helpt Annelies met logistieke werkzaamheden. Met deze twee belangrijke taken is hij de motor achter een soepel bestel- en uitgifteproces.

“Het idee dat ik met mijn administratieve taken bijdraag aan blije mensen, maakt mijn werk extra leuk.” Danny

Specialistische partners

Het kadoteam van Trendz wordt bijgestaan door een netwerk aan betrouwbare partners. Specialisten in grafisch design, drukwerk, duurzaam verpakkingsmateriaal, foodproducten en ICT bijvoorbeeld. Dankzij hen kunnen we al onze ideeën tot in perfectie uitwerken.

Inpakteam

Voor het inpakwerk van de kado’s en pakketten kan Trendz rekenen op een grote groep inpakkers. Ook al gaat het soms om orders van vijf- of tienduizend kado’s en is het hard werken, samen zorgen ze keer op keer dat alles op tijd gereed is.

MVO

Als Zeeuws bedrijf willen we graag iets voor Zeeland betekenen. Dat doen we bijvoorbeeld door regionale partijen en leveranciers bij onze concepten te betrekken. En ook door samen te werken met maatschappelijke organisaties. Hun cliënten helpen ons regelmatig met inpakwerk. Verder zijn we ons bewust van het grotere plaatje: onze aarde. Daarom heeft duurzaamheid bij ons alle aandacht.

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?