Kerstpakketten

Bij Trendz begrijpen we het belang van bijzondere en verrassende kerstpakketten. Wil je iets dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw medewerkers? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden als ondernemer/werkgever en jouw relaties/medewerkers blij kunt maken.

Kerstpakketten webshop

Met zoveel medewerkers en al zoveel jaren en kerstpakketten achter de rug, kan het voor jou een flinke uitdaging zijn om weer een leuk en verrassend kerstpakket te kiezen. Geen nood! Trendz inspireert je graag met verrassende pakketideeën. Dat doen we hier op de site met een uitgebreid assortiment van vooraf samengestelde kerstpakketten én in onze showroom.

Browse en/of loop eens rond. Wat spreekt je aan in kleuren, producten en thema’s? Wat zou je er zéker in willen hebben en wat zou voor jou nog wel wat meer, minder of anders mogen? Daag ons maar uit. Wij stellen het ideale pakket voor je samen.

Zeeuws

Als het even kan, voegen we een vleugje of een flinke dosis Zeeland aan een pakket toe. We betrekken lokale ondernemers namelijk graag als leverancier van mooie, ambachtelijke producten of als ontvanger van ZeeuwsteGoed.

Creatie

Op basis van jouw wensen, voorkeuren en budget komt Trendz met voorstellen voor jouw unieke maatwerk kerstpakket. Een pakket als geen ander en gepersonaliseerd naar jouw bedrijf. Fantastisch om te krijgen voor iedereen binnen jouw diverse groep medewerkers en minstens zo leuk om kado te geven.

Uitreiking

Heb je al nagedacht over hoe je het pakket wilt uitreiken? Trendz denkt graag met je mee. Een leuk uitreikmoment maakt het kado namelijk nóg bijzonderder, nog meer een beleving.

Onze kadoconcepten

  • Relatiegeschenken

  • Kerstpakketten

  • Trendz-min-18

    Online keuzesysteem

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?