Kerstpakketten

De kerstpakketten van Trendz zijn altijd maatwerk. Natuurlijk! Want je wilt toch graag iets bijzonders en verrassends weggeven? Iets dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw medewerkers? Daar zorgen we voor. zodat jij je kunt onderscheiden als ondernemer/werkgever en je jouw relaties/medewerkers blij kunt maken.

Inspiratie

Met zoveel medewerkers en al zoveel jaren en kerstpakketten achter de rug, kan het voor jou een flinke uitdaging zijn om weer een leuk en verrassend kerstpakket te kiezen. Geen nood! Trendz inspireert je graag met verrassende pakketideeën. Daarom nodigen we je van harte uit in onze kerstpakketten showroom. Loop eens rond. Wat spreekt je aan in kleuren, producten en thema’s? Wat zou je er zéker in willen hebben en wat zou voor jou nog wel wat meer, minder of anders mogen? Daag ons maar uit. Wij stellen het ideale pakket voor je samen. 

Creatie

Op basis van jouw wensen, voorkeuren en budget komt Trendz met voorstellen voor jouw unieke maatwerk kerstpakket. Een pakket als geen ander en gepersonaliseerd naar jouw bedrijf. Fantastisch om te krijgen voor iedereen binnen jouw diverse groep medewerkers en minstens zo leuk om kado te geven.

Uitreiking

Heb je al nagedacht over hoe je het pakket wilt uitreiken? Trendz denkt graag met je mee. Een leuk uitreikmoment maakt het kado namelijk nóg bijzonderder, nog meer een beleving. 

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?