Kerstpakketten

Kerstpakketten zijn ons niet vreemd. Al jarenlang bedenken en ontwikkelen wij kerstpakketten, in alle soorten en maten. Normaliter werken we met 3 concepten: een maatwerk kerstpakket, een standaard kerstpakket en de kerstpakketten generator. Maar ook hier geldt: staat jouw idee hier niet tussen? Neem contact met ons op en daag ons uit!

trendz

A. Maatwerk kerstpakket

Ben je op zoek naar een maatwerk kerstpakket en heb je misschien al een idee? Of heb je inspiratie nodig? Wij staan voor je klaar! Trendz heeft alles in huis om jouw kado een succes te laten worden, waar jouw medewerkers nog lang over napraten.

B. Standaard kerstpakket

Ben je op zoek naar een kerstpakket zonder te veel poespas? Dan is een standaard pakket wellicht iets voor jou. Je hebt keuze uit meer dan 20 pakketten, in verschillende prijsklasses en thema’s.

C. Kerstpakketten generator

Ben je op zoek naar een kerstpakket en kan je net niet vinden wat je zoekt? Medio 2021 lanceren wij onze kerstpakketten generator! Op deze manier kun je online zelf je pakket samenstellen, met eventueel een eigen product erin. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Inspiratie nodig?

Bekijk hieronder enkele door Trendz op maat gemaakte geschenken:

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?