Online keuzesysteem

Wil je de keuze voor een kado bij je medewerkers laten? Dan is ons online keuzesysteem een goede oplossing! Wij stellen een online keuzemenu op, en jij laat medewerkers zelf kiezen wat zij graag willen hebben. Wij letten goed op de behoeften van de doelgroep en passen daar de kado’s op aan. Ben je gek van Rituals of gaat je voorkeur uit naar een goed boek? Alles is mogelijk! 

trendz

Programma's
Keuzesysteem

Binnen ons online keuzesysteem bieden we verschillende programma’s aan, van verschillende groottes. Kies je voor pakket S, dan krijg je 1 vast (maatwerk) pakket. Pakket M geeft medewerkers iets meer vrijheid, door de mogelijkheid om een keuze te maken tussen verschillende pakketten. Bij pakket L is die keuzevrijheid nog groter. En kies je voor pakket XL? Dan kies je voor ons grootste assortiment.

Uitnodigen

Wil je je medewerker van tevoren extra verrassen door middel van een uitnodiging? Wij hebben verschillende varianten en ideeën om dit op een leuke manier te doen. Dit kan bijvoorbeeld door het verzenden van een standaard (post)kaart, maar we kunnen er ook net even iets meer aandacht aan besteden. 

Maak er bijvoorbeeld echt een feestje van door alvast een klein geschenk bij de kaart te voegen! Is de fysieke postkaart niet wat je zoekt? Kies dan voor de digitale versie, waarbij we de uitnodiging per mail versturen.

Bezorgopties

Medewerkers bestellen een kado naar keuze. En dan? Binnen het online keuzesysteem bieden we verschillende bezorgopties aan.

Bezorgen op locatie

De gekozen kado’s komen naar 1 (of meerdere) locatie(s), waar ze vervolgens uitgedeeld worden. Dit uitdeel-moment kan eventueel ook door ons verzorgd worden, al dan niet in combinatie met een borrel/event.

Bezorgen aan huis

Heb je liever dat jouw kado’s aan huis bezorgd worden? Dan pakken wij de kado’s voor je in en zorgen dat we ervoor dat ze per koeriersdienst bezorgd worden. Een kaartje erbij met een persoonlijke boodschap? Een extra verrassing toevoegen? Wij horen graag hoe jij hierover denkt!

Combi bezorging

Wil je de keuze voor thuisbezorging of afhalen op locatie bij je medewerkers laten? Dat kan natuurlijk ook! Kies je voor onze combi bezorging, dan kunnen medewerkers tijdens het bestelproces kiezen uit de volgende opties: - het kado thuis bezorgd krijgen; - het kado ophalen op locatie.

Inspiratie nodig?

Bekijk hieronder enkele door Trendz op maat gemaakte geschenken:

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?