Relatie
geschenken

Jouw relaties verdienen een kado. Of het nou vanwege mooie deals, prettige samenwerking, een ‘Dag van de …’ of zomaar is, jij wilt deze groep gewaardeerde relaties of medewerkers eens echt origineel verrassen. Trendz helpt je daarbij.

Echt uniek

We laten je niet ad hoc kiezen uit zomaar een relatiegeschenken-catalogus of webshop. Wij willen dat je echt iets unieks kunt weggeven dat bij jou en de ontvangers van jouw kado past. Daarom luisteren we eerst naar jouw wensen en ideeën en gaan we hiermee aan de slag.

100% jouw kado

We verrassen je met een uniek kado-idee. Een kado dat echt past bij het doel van jouw relatiegeschenk en eventuele thema’s die je belangrijk vindt. Doordat we het kado volledig personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf, wordt het echt 100% jouw kado.

Rituals

Ook van jouw luxe Rituals kado maken we iets extra bijzonders. We voorzien het van een persoonlijk tintje. Een sleeve in jouw huisstijl bijvoorbeeld, om die mooie Rituals giftset heen. Of een dop sleeve om de dop van die heerlijke Rituals Foaming Shower Gel. Via Trendz koop je deze gepersonaliseerde Rituals producten in grote oplages en aan interessant prijzen.

Onze kadoconcepten

  • Relatiegeschenken

  • Kerstpakketten

  • Trendz-min-18

    Online keuzesysteem

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?