ZeeuwsTegoed

Mooie kado’s creëren. Dat doen we bij Trendz het liefst samen met lokale ondernemers. Zij maken Zeeland mooi en samen kunnen we de meest bijzondere kado’s realiseren: lokaal, ambachtelijk, duurzaam en uniek. Vanuit de gedachte ‘wees loyaal, koop lokaal’ is ZeeuwsTegoed dan ook ontstaan. Zo versterken we lokale ondernemers én bieden we een uniek kado voor alle ontvangers.

Wat is ZeeuwsTegoed?

ZeeuwsTegoed is een fysieke kadokaart, te verzilveren bij aangesloten winkels, restaurants, vrijetijdslocaties en meer in Zeeland. Op de kadokaart kun je ieder gewenst bedrag laten plaatsen. Ontvangers kunnen er een mooi kado in één keer mee kopen of meerdere kado’s bij verschillende Zeeuwse ondernemers. 

Zo kun je ZeeuwsTegoed inzetten

ZeeuwsTegoed is het ideale geschenk, verkrijgbaar in combinatie met een kadopakket, kadoshop of Rituals giftset. Klaar is het twijfelen over een algemeen geschikt kado voor alle ontvangers. Met ZeeuwsTegoed kunnen ontvangers zelf kiezen welk kado bij hen past, lokaal, bij een winkel die zij leuk vinden. 

Benieuwd naar de bestedingspunten?

Op de website van ZeeuwsTegoed is een actueel overzicht te vinden.

Introductie vernieuwde huisstijl en website

Het afgelopen jaar heeft het team in samenwerking met een creatief bureau uit Zeeland een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Bovendien is er een speciale website voor ZeeuwsTegoed gebouwd. Nu kun je zelfs online donaties doen aan verschillende goede doelen met je ZeeuwsTegoedkaart. Neem snel een kijkje op de vernieuwde website.

Iedereen blij met ZeeuwsTegoed

Dat ZeeuwsTegoed erg gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het keuzepercentage bij kadoshops met ZeeuwsTegoed als een van de 3 tot 5 opties: meer dan 50% van de ontvangers kiest voor ZeeuwsTegoed. Aangesloten winkels merken het in hun omzet en als gever van ZeeuwsTegoed draag je hier je steentje aan bij. Iedereen blij!

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?