Kadoshop

VBK Uitgeverij 

“Iedere keer dat ik een kerstpakket of relatiegeschenk nodig heb, kijk ik of ik dat kan uitbesteden aan een van onze leveranciers. Dit jaar was dat Trendz. Met hen heb ik al jarenlang een superleuke samenwerking. Als boekenuitgeverij kunnen we Trendz regelmatig helpen met boeken voor in de Kadoshop en daarnaast hebben we al een aantal keren mooie maatwerkopdrachten mogen uitvoeren. Een nieuw boek voor een specifiek bedrijf realiseren bijvoorbeeld. Tof om te doen. Nu waren we zelf een keer klant. Vanwege corona kozen we voor de Kadoshop waarbij onze medewerkers zelf hun kado’s konden uitkiezen en thuis ontvangen. Het mooie is dat je zeker weet dat je iets geeft waar ze wat aan hebben, dat vind ik belangrijk. Trendz heeft het prima verzorgd.”

Benieuwd naar hoe we jouw kadowens kunnen invullen?